Greetings from Utrecht

Greetings from Utrecht is in 2016 ontstaan met een Instagram account over de prachtige stad Utrecht. Communicatie adviseur en oud-journalist Didi Steen begon dit account om familie en vrienden uit het buitenland haar stad te laten zien. Al snel ontdekten ook anderen het account en begonnen deze te volgen.

Het Instagram account opende vele deuren en er kwamen steeds meer uitnodigingen binnen voor evenementen, openingen en etentjes. Zo groeide Greetings from Utrecht uit tot een platform met vele duizenden volgers over de hele wereld.

Didi kwam ooit als student Journalistiek naar Utrecht en is zoals velen ‘blijven hangen’. Haar nieuwsgierigheid bracht haar al snel in contact met Utrechtse ondernemers, instellingen, musea, kunstenaars en horeca. De interessante verhalen van al deze Utrechters en locaties worden online gedeeld en sinds eind 2017 ook offline door middel van wandelingen en fietstochten door de stad. Diverse gidsen nemen nu bijna dagelijks deelnemers mee op ontdekkingstocht door Utrecht.

 

 

didi

Beleef Utrecht zelf!

Maak kennis met de mooie stad. Reserveer nu uw tour bij Greetings From Utrecht!

Bekijk ons op Instagram