Tours

Greetings from Utrecht biedt diverse wandel- en fietstours door het prachtige Utrecht aan. De meeste zijn culinair of gericht op kunst en cultuur. Hier ligt namelijk onze passie en kennis en deze delen we graag. Maar ook hebben wij gidsen die u met veel enthousiasme over de geschiedenis van de stad vertellen.

Wij willen de stad, waar we zelf met veel plezier leven en werken, graag door onze ogen laten zien. We nemen je mee naar plekken die je zelf niet zo snel zult ontdekken.

Natuurlijk kunnen we ook tours op maat maken. Niks is ons te gek en we zullen altijd ons uiterste best doen om het bezoek aan onze stad tot een succes te maken. Ook voor de ‘locals’ bieden we veel routes die hen de stad op een nieuwe manier laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de street art en de galerie routes.

Hieronder vind je ons aanbod. Neem met speciale wensen gerust contact met ons op.

Street Art tour - zonder gids

Ontdek veel mooie straatkunst in Utrecht met onze leuke digitale street art kaart. Download deze direct op jouw telefoon en ga op stap wanneer het jou uitkomt. Onderweg leer je alles over de kunstwerken die je tegenkomt.

Bekijk deze tour →

Street Art tour - met gids

Al wandelend of fietsend door de stad ontdek je vele mooie muurschilderingen en interessante graffiti. De gids vertelt onderweg alles  over de kunstwerken en hun makers.

Bekijk deze tour →

Food tours

Al wandelend door de binnenstad proeven we diverse lekkere hapjes bij leuke eetgelegenheden . Onderweg vertelt de gids allerlei weetjes over Utrecht . Kies uit verschillende opties zoals de street food tour of een walking dinner.

Bekijk deze tour →

Nijntje tour - zonder gids

Ga op zoek naar nijntje met onze leuke routekaart. De bijzonder locaties vind je makkelijk door onze Google maps kaart te downloaden op je telefoon. Je ontdekt verrassende plekken met het lieve Utrechtse konijntje. 

Bekijk deze tour →

Tours op maat

Utrecht is een heerlijke stad om te voet of per fiets te ontdekken. We maken graag in overleg een bijzondere tours voor onze klanten. Noem uw wensen en budget en wij gaan aan de slag om een mooi programma samen te stellen.

Bekijk deze tour →

Galerie tour

Ben je kunstliefhebber maar vind je het lastig om een galerie binnen te stappen? Zonde, want Utrecht heeft prachtige galeries. Deze ga je met een gids ontdekken en de drempel voor altijd wegnemen.

Bekijk deze tour →

Beleef Utrecht zelf!

Maak kennis met de mooie stad. Reserveer nu uw tour bij Greetings From Utrecht!