Tours op maat

Utrecht is een geweldige stad om te bezoeken. Zelfs als je er al jarenlang woont, is er nog steeds veel nieuws te ontdekken. Wij stellen graag jouw bezoek aan onze mooie stad samenVan te voren bespreken we het aantal deelnemers, de dag en het tijdstip en daarna wat je graag willen zien en doen in de stad. 

Hierbij werken we veel samen met andere lokale ondernemers zoals restaurants, bars, galerieën en kunstenaars. Zo kunnen we een hele dag, ochtend, middag of weekend vullen met diverse activiteiten en heerlijk eten en drinken. We kennen Utrecht op ons duimpje en kunnen altijd met leuke suggesties komen. 

Het is heel leuk om onze tours te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan een attractie, boottocht en een restaurant. Grote groepen kunnen kiezen voor wandelingen en/of fietstochten met meerdere gidsen. Populair is de street art tour gecombineerd met de street food tour.  

Als je een specifiek onderwerp of deel van de stad willen verkennen dan kunnen we een exclusieve route uitzetten. Denk eens aan een groep brandweermannen die alles over de geschiedenis van de brandweer in Utrecht wil weten, een groep collega’s die in de Utrechtse wetenschappers willen duiken of een vriendenclub die langs alle bierbrouwers in de stad willen fietsen. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij zorgen voor een geweldige route. 

 Neem vooral contact op om alles te bespreken!

 

Kernpunten  

  

  •  Wandelingen en fietstochten
  •  Lengte route bespreekbaar
  •  Digitaal of met gids
  •  Alle dagen van de week 

 

Bekijk digitale tour

 

Ook hebben we twee hele leuke digitale street art routes door het centrum van Utrecht uitgezet. Deze kun je downloaden op je telefoon en vervolgens zelf lopen. De wandelingen duren ongeveer 1,5 uur en zijn aan te schaffen voor €12,50.

Reviews van deelnemers:

Tripadvisor  | Facebook | Google

Great street art tour through the city

Didi gaves us a great look inside the world of street art, tags, kings and toys. Amazing stories she gained from the artists themselves. Really an eye-opener!

Greetings from Delene

Fun and interesting ‘Beautiful Utrecht’ walking tour

Everything went really well, from the planning to the tour itself. Didi is an excellent guide that will take you to all the hidden gems of the city, giving a lot of interesting historical and present day information.

Greetings from Priscilla

Instawalk Utrecht with @greetingsfromutrecht

Very Nice instameet. Well organised. Interesting sites. Nice groep to join. Good explanation of the sites to be seen.

Greetings from Marianne

Deze bedrijven waren je voor:

Liever een andere tour?

Bekijk al onze andere tours door Utrecht.