Instagram Marketing

Instameets

Greetings from Utrecht organiseert regelmatig Instagram bijeenkomsten, ook wel een Instawalk of -meet genoemd. In samenwerking met diverse Utrechtse partijen plannen we deze ontmoetingen waarbij Instagrammers/Influencers/Content Creators langskomen. De deelnemers maken tijdens de bijeenkomst veel mooie foto’s die zij op hun Instagram accounts publiceren. Ook zijn de foto’s (in overleg met de fotograaf) te gebruiken op eigen social media. Door deze manier van marketing bereik je een enorm publiek.

Steeds meer bedrijven en instellingen zetten deze manier van marketing in om meer bekendheid te krijgen bij gerichte doelgroepen. Greetings from Utrecht beschikt over een uitgebreid netwerk om de juiste personen aan de bijeenkomst de koppelen. In goed overleg bepalen wij het programma, maken we een selectie van geschikte deelnemers en verzorgen de begeleiding op de dag zelf. Ook na afloop onderhouden we contact met de deelnemers en re-posten we hun stories en posts.
Uiteraard wordt een verslag van de bijeenkomsten ook op onze eigen social media kanalen geplaatst.

Openingen

Open je een nieuwe hotspot in de stad? Laat ons je dan helpen bij de opening. We nodigen de juiste Content Creators uit die jullie in de spotlights zetten. Zo ben je direct onder de aandacht van het juiste publiek.

Promotie op kanalen Greetings from Utrecht

Wil je je bedrijf onder de aandacht brengen onze duizenden volgers? Dat kan! Wel zijn we erg selectief in samenwerkingen en gaan dus niet met iedereen in zee. Er moet een klik zijn tussen het Instagram account van Greetings from Utrecht en die van jullie. We promoten dus alleen bedrijven die bij onze achterban past zodat we authentiek en geloofwaardig blijven.

We kunnen een hapje komen eten in jullie restaurant of een avondje logeren in een hotel of B&B en hier een post over plaatsen en een aantal stories. Of we gaan naar een tentoonstelling, voorstelling of museum en schrijven hier een recensie over voor onze social media accounts.
Ook kunnen we een jaarplanning maken en bijvoorbeeld eens per kwartaal jullie bedrijf onder de aandacht brengen.

Winacties

Het is mogelijk om een winactie via onze Social Media kanalen te plaatsen. Dit is een leuke manier om meer volgers en bekendheid te krijgen. Alle acties zijn op maat gemaakt en we bespreken altijd samen met de klant de mogelijkheden.

Content creatie

We kunnen de content schrijven, voor fotografie en video’s zorgen. Dit doen we met professionele medewerkers van ons. Zo heb je een hele voorraad aan content om vooruit te kunnen met je account.
Vind je het lastig om zelf jullie Instagram account bij te houden? Wij kunnen jullie account overnemen en zorgen voor de posts en stories. We dan dit natuurlijk in goed overleg.

Ons bereik op Instagram is 13.000 volgers en op Facebook 1.400.
Neem vooral contact op om uw ideeën en wensen met ons te bespreken! 

 

Onze klanten 

                                
Cases Instagram bijeenkomsten

Voor het Centraal Museum organiseerde Greetings from Utrecht in 2019 drie keer een ’empty museum’. Een groep van twintig kunstminnende Instagrammers mochten die avonden na sluitingstijd een leeg museum in. Zij kregen hierdoor de gelegenheid om de prachtige tentoonstelling ‘Utrecht, Caravaggio en Europa’, Jessica Stockholder en Duran Lantink rustig te bekijken en te fotograferen. Daarvoor aten ze gezamenlijk in het museum restaurant en kregen ze uitleg over de tentoonstellingen.
Alle Instagrammers maakten mooie en interessante stories en posts op hun accounts en sommigen plaatsen ook nog een blog over de bijeenkomst. De eerste Instagram avond deze reeks organiseerden we in opdracht van Utrecht Marketing.

In samenwerking met het Universiteitsmuseum organiseerden we een bijeenkomst met 25 Instagrammers/influencers. Deze waren door Greetings from Utrecht geselecteerd en kwamen bijeen om in het museum en de botanische tuin te fotograferen.  Na koffie/thee en gebak en een welkomswoord van het museum ging ieder op eigen gelegenheid het museum in. Na afloop publiceerden de deelnemers de foto’s op zijn of haar Instagram account met afgesproken hastags en een link naar het museum. Het museum kreeg door deze instameet een enorm bereik onder een betrokken en relevant publiek.

In samenwerking met het Domkwartier in Utrecht organiseerde we een instawalk. Met twintig Instagrammers startten we bij Grand hotel Karel V. Directeur Leo Hollman heette iederen welkom onder het genoot van een drankje en appelgebak waarna hij een rondleiding door het prachtige hotel en de tuin gaf. Vervolgens gingen we wandelend en fotograferend naar de Domkerk. Hier brachten we een speciaal bezoek aan de bovenverdieping. Achteraf publiceerden de deelnemers de foto’s op de feed en in de stories van hun Instagram account.

Kleine ondernemers

Ook kleine ondernemers zoals een restaurant, winkel of koffiebar kunnen hun bedrijf onder de aandacht brengen via een Instawalk. Zo maakten bijvoorbeeld TGI Fridays,  30ml en Croquetten Boutique onderdeel uit van een Instawalk door Utrecht.

 

Highlights:

  • Duration in consultation
  • Preparation, selection, guidance and communication by Greetings from Utrecht
  • Suitable for businesses and institutions
  • Walking or cycling
  • Opportunities for various budgets

Book now!

Enter your details online and indicate which tour you are interested in. Then choose the desired date and start time and how many people you want to come with. It is also possible to coordinate the starting location with us.

Book!

Great street art tour through the city

Didi gaveus a great look inside the world of street art, tags, kings and toys. Amazing stories she gained from the artists themselves. Really an eye-opener!

Greetings from Delene

Fun and interesting ‘Beautiful Utrecht’ walking tour

The staff were very friendly and helpful. Didi is an excellent guide that will take you to all the hidden gems of the city, giving a lot of interesting historical and present day information.

Greetings from Priscilla

Great host and original tours!

Highly recommended street tour through hidden gems in Utrecht. Had such a great experience that I went on another of their various tours that lets you take home some very original photos and memories.

Greetings from Thomas

Would you rather have another tour?

Check out all our other tours of Utrecht.