+31 6 21 41 63 20 info@greetingsfromutrecht.nl

De hippe straatweg Tour

De vijf kilometer lange Amsterdamsestraatweg is enorm in opkomst. De afgelopen jaren vestigden steeds meer leuke winkels en restaurants zich hier. En meer en meer Utrechters weten de ASW te vinden en te waarderen. De winkelstraat heeft een enorm aanbod aan onder andere (internationale) winkels, kappers en eetgelegenheden met allemaal een mooi verhaal.

Al fietsend gaan we een deel van de straat af en ontdekt u verschillende leuke en verrassende restaurantjes en winkels. Natuurlijk proeft u onderweg iets lekkers en leert u over de boeiende geschiedenis van de langste winkelstraat van Nederland. Zo krijgt u onder andere verhalen te horen over de voormalige bioscoop, het verhaal van het ontstaan van het Julianapark en het vroegere slachtterrein.

We sluiten af met een drankje in een gezellige restaurant. Na afloop van de fietstour zal u deze diverse Utrechtse straat met een andere blik bekijken en er zeker vaker terugkomen.

Kernpunten:

  • 2 uur durende tour
  • Lokale stadsgids
  • Geschikt voor bedrijfsuitje
  • Fietsend
  • Vanaf €19,50 p.p.
  • Tour op maat mogelijk

Boek nu!

Vul online uw gegevens in en geef aan in welke tour u geïnteresseerd bent. Kies vervolgens de gewenste datum en aanvangst tijdstip en met hoeveel mensen u wilt te komen. Het is ook mogelijk om de startlocatie met ons af te stemmen.

Nu boeken!

Reviews van deelnemers:

Tripadvisor  | Facebook | Google

Great street art tour through the city

Didi gaves us a great look inside the world of street art, tags, kings and toys. Amazing stories she gained from the artists themselves. Really an eye-opener!

Greetings from Delene

Fun and interesting ‘Beautiful Utrecht’ walking tour

Everything went really well, from the planning to the tour itself. Didi is an excellent guide that will take you to all the hidden gems of the city, giving a lot of interesting historical and present day information.

Greetings from Priscilla

Instawalk Utrecht with @greetingsfromutrecht

Very Nice instameet. Well organised. Interesting sites. Nice groep to join. Good explanation of the sites to be seen.

Greetings from Marianne

Deze bedrijven waren je voor:

Liever een andere tour?

Bekijk al onze andere tours door Utrecht.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly