+31 6 21 41 63 20 info@greetingsfromutrecht.nl

Tours

Greetings from Utrecht biedt diverse wandel- en fietstours door het practhige Utrecht aan. De meeste zijn culinair of gericht op kunst en cultuur. Hier ligt namelijk onze passie en kennis en deze delen we graag met u. Maar ook hebben wij gidsen die u met veel enthousiasme over de geschiedenis van de stad vertellen.

Wij willen de stad, waar we met veel plezier leven en werken, graag door onze ogen aan u laten zien. We nemen u mee naar plekken die u zelf niet zo snel zult ontdekken en laten u de stad van binnenuit zien en proeven.

Omdat we veel contacten met lokale horeca en ondernemers hebben kunnen we veel tours op maat maken. Niks is ons te gek en we zullen altijd ons uiterste best doen om uw bezoek aan onze stad tot een succes en verrassing maken. Ook voor de ‘locals’ bieden we veel routes die hen de stad op een nieuwe manier laten zien, denk bijvoorbeeld aan de street art route, de bezoeken aan prachtige galeries of een verrassingstocht over de Amsterdamsestraatweg.

Onze gidsen zijn allemaal HBO of Universitair geschoold en hebben veel vakkennis in huis. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met een architect, kunst historica, een bekende dichter en een journalist. Allemaal wonen we lange tijd in Utrecht en hebben een enorme liefde voor ons stadsie.

Hieronder vindt u ons aanbod. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Zo hebben we al verscheidene tours in opdracht gemaakt, specifiek afgestemd op de wensen van onze klanten. Zo organiseerden we een insta-meet voor het Universiteits Museum met dertig (amateur) fotografen. Maakten we een street art route op maat voor het Oosterlicht college in Nieuwegein, de Culturele Zondagen en U Centraal. Ook ontwikkelde we diverse ‘fiets safaris’ over de Amsterdamsestraatweg in opdracht van de gemeente Utrecht.

Neem met speciale wensen gerust contact met ons op.

Fiets Tours

Tours op maat

Staat uw gewenste tour niet in onze lijst?

Wij bieden allerlei mogelijkheden voor een tour op maat.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een tour op maat →

Beleef Utrecht zelf!